Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Kalau soh posing bertiga, mesti payah nak dpt yg elok...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Kalau soh posing



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 16-Oct-2008 15:50
Sambungan Edisi Raya 2008...
Blm lagi habis citer raya ni.... hehehehe...biasala...buat entry sikit2.. tu yg tak habis2 lagi... kali ni aku nak masukkan semua citer sekali harung (mcm la byk sgt citer yg ada)... :P Mcm entry yg lepas, aku cuma letak gambar raya pertama... dan utk raya yg seterusnya, takde gambar raya... hehehe... LOL LOL LOL sibuk sgt melayan bdk2 beraya sampai terlupa langsung nak snap...

By the way...since aku ada mention kat entry sebelum ni pasal kuih raya, ni aku selitkan sikitla biskut yg aku buat utk thn ni (ada gak yg mak aku bg & yg aku beli)... nipun tinggal dah korek2... yg kerepek2 tak yah la sebab sama je mcm thn lepas... :-D


Ni masuk bab lain lak... raya ke-5.. pertemuan dgn sahabat fpku... http://nurnaz2001.fotopages.com(Nur)... ;-) Aku kenal Nur ni melalui fp...mmg tak pernah jumpa...selalu gak chatting kat YM, pastu berbalas2 komen kat fp & blog.... ni kira sahabat alam maya la... kitorang ni selalu gak plan konon2 nak jumpa... tapi asyik takde rezeki.... plan yg kali ni pun aku tak menaruh harapan yg terlalu tinggi, tapi still berharap gak.. :-> selain Nur, aku sebenarnya ada gak ajak si http://juemeg.fotopages.com(Jue) singgah umah aku.. Since Jue ni on the way nak balik ke ktn (dari kuala selangor - seperti kebiasaannya, dia mmg selalu singgah la), tu yg aku ajak sekali... pastu si http://shahrose76.fotopages.com(Rose) lak, awal2 lagi dia kata dia maybe tak blh nak singgah... So, dlm hati aku ni dok berangan, kalau Nur jadi dtg, maybe blh jumpa Nur & Jue jela... kira Rose dah tak masuk list.. hehehehe.... LOL LOL LOL (jgn mare rose)...tup tup, tiba harinya, lain lak yg jadi.... si Jue yg tak jadi singgah (ni gara2 galak bershopping kat KL :P :P :P )... Rose pula buat surprise kat aku!!!! So dptla kami bertiga bertemu... komen aku pasal Nur... orgnya sangatla lemah lembut... ayu gitu... jauh beza dgn aku yg ala2 brutal ni... betul tak Rose?? Nur... apa yg awak tgk tu, itulah saya yaaa... :-D

To Nur & Rose, tq so much sebab korang singgah rumah aku.... dan aku pun nak mintak maaf andainya terdapat kekurangan dari segi layanan & makanan.. maklumla aku pun tak expect hari tu ramai lak org kat rumah aku.... apa2 pun aku mmg happy gilerrr.... especially dpt jumpa Nur yg buat pertama kalinya bertemu ni... ;-) harap dpt jumpa korang lagi di masa2 akan dtg..


hmmm... apa lagi nak citer.... ni aku selit sekali la gambar ahad lepas... since skarang ni masih dlm bln Syawal, ada bykla member2 yg buat open house ni.... memandangkan aku tak posing dgn baju raya masa raya kedua, ni kira ganti la.... :-> cuma takde gambar 1 family complete sebab malas nak pasang tripod.. cuma soh abg Haziq yg snapkan...sebagai ganti, kenala snap gambar Haziq posing sorang2 lak... atas permintaan dia ni... ;-)


Lastly...kalau takde snap muka bdk berdua ni tak sah kan... :-D gambar2 ni snap mlm tadi... kitorang ada jamuan raya (office hubby organize).. tu yg siap berbaju melayu.... diorang berdua ni bukan main seronok nampak sampin..siap mintak ptg tu gak... jenuh aku sorok sebab functionnya mlm.... ;-)


© Pidgin Technologies Ltd. 2016